Cocktail recepten

Alsof je op een onbewoond eiland plaatsneemt op een ligstoel aan het witte strand. Dat gevoel krijg je wanneer je een cocktail in je hand hebt! Dit wil je toch? De beleving van een gezellige zomerse avond met je vrienden, familie of collega’s? Dat zijn de mooie dingen in het leven. Wij begrijpen dat. We hebben de meest lekkere, simpele cocktail recepten voor je op een rij gezet. Zo krijg je de beste indruk van de vele cocktail mogelijkheden! Cheers.

Lekkere cocktail recepten, kies & bestel online

Wij geven de lekkerste cocktail recepten aan je door. Je kunt de cocktails natuurlijk zelf maken, maar bij ons kun je ze ook heel gemakkelijk online bestellen! Bekijk hieronder de lekkerste cocktail recepten:

  • Rosita’s cocktail: Een heerlijke ondeugende cocktail gemaakt van tequila, triple sec, lime juice, grenadine, passievrucht, vodka en gin.
  • Classic Margarita: Deze cocktail bestaat uit tequila, triple sec en vers limoensap. Heerlijk voor een zomerse avond! Doe een beetje zout op het glas en hang er een frisse limoen in voor de ultieme smaaksensatie!
  • Cosmopolitan: De voor iedereen bekende vrouwencocktail! Wie houdt er niet van? Deze cocktail bevat vodka, cranberrysap, limoensap en triple sec.
  • Frozen Margarita: De versie van de Margarita waar crushed ice centraal staat. We mixen de reguliere lekkere ingrediënten en voegen daar crushed ice aan toe.
  • Tequila Sunrise: De cocktail die van geen menu weg te denken is. Een heerlijke tropische mix van tequila, jus d’orange en grenadine. Een van de bekendste cocktail recepten!
  • Pina Colada: De lekkerste melkachtige cocktail voor een zomerse avond. De cocktail mixt kokosroom en ananassap met rum en malibu! Genieten.
  • Watermelon Daquiri: De lekkere zomerse cocktail die gebaseerd is op witte rum, watermeloen, suikersiroop en limoensap.
  • Sex On The Beach: De cocktail die bij iedereen bekend is omdat deze zo lekker is! Deze variant is gemaakt van vodka, jus d’orange, perzik en grenadine.
  • Passionata: De passievolle cocktail met een vleugje vodka, verse passievrucht, suikersiroop en limoensap. Een winnaar onder de cocktail recepten!
  • The Mexican Lover: Nog zo’n voortreffelijke cocktail, je waant je helemaal in de tropen met deze smaakcombinatie. De cocktail bevat vodka, verse passievrucht, suikersiroop en limoensap.

Nieuwsgierig geworden? Al deze heerlijke cocktail recepten bestel je in onze webshop gemakkelijk online!

Simpele cocktails zijn soms de lekkerste

Hoe simpeler hoe beter? Nou, dat is zeker geen gevaarlijke uitspraak wat cocktails betreft! Het maken van simpele cocktail recepten zit vooral in de dosering en het gebruik van de juiste ingrediënten. Wanneer je ook maar een klein beetje een fijnproever bent, weet je altijd wel wat lekkers te maken. Lekkere cocktails zijn gebaseerd op een aantal standaard ingrediënten die het altijd goed doen volgens vele recepten. Belangrijke onderdelen die het altijd goed doen zijn; water met koolzuur (dat kan ook 7Up of gemberbier zijn), fruit stukjes, fruitsappen en suikersiroop. Met deze voorbeelden heb je in ieder geval al een goede mocktail. Voeg je daar vodka, rum of gin aan toe dan heb je een echte zomerse cocktail! Wie weet bedenk je zo wel een hele nieuwe cocktail smaak? Zo simpel kan het zijn! Bekijk ons ruime assortiment voor veel handige ideeën.

Bestel nu eenvoudig lekkere cocktails online

Hebben we je helemaal warm gemaakt met alle lekkere cocktailrecepten? Aarzel niet langer om de lekkerste cocktails en mocktails bij ons te bestellen! Wil je graag tips of heb je vragen over bepaalde producten? Neem gerust contact op met ons team door te bellen naar 06-16900657 of mail naar cocktailsbestellen@gmail.com. Uiteraard kun je ook makkelijk contact opnemen door ons contactformulier in te vullen!

Menu