Voor alle cocktail-lovers; wij bezorgen onze cocktails in Rotterdam

Ben jij de persoon die altijd wat extra moeite steekt in een informele bijeenkomst, familie-uitje of vriendinnenavond? Begin jij ’s middags al met de voorbereidingen voor jullie tropische avond? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Wij leveren namelijk compleet kant-en-klare cocktails in Rotterdam. Zo gaat jouw vrije middag niet meer helemaal op in het maken van allerlei smaakvolle cocktails maar kan je je richten op het maken van lekkere hapjes of juist nog even heerlijk relaxen! Wij bieden je de meest unieke cocktails in kant-en-klare vorm en op voorraad!

Bestel je liever alcoholvrije cocktails in Rotterdam? Wij hebben ze!

Wanneer je veel liever een mocktail drinkt is het natuurlijk wel zo ideaal dat je deze ook online kunt bestellen. Wij bezorgen daarom mocktails en cocktails in Rotterdam waar en wanneer je maar wenst. In ons grote aanbod van heerlijke cocktails bieden wij naast de beroemde Tequila Sunrise of de Mojito ook allerlei alcoholvrije sensaties aan! En het heerlijke aan deze mixed drinks zonder alcohol? Ze zijn allemaal uniek, net zo lekker, alcoholvrij én drive-proof! Hierdoor zijn ze natuurlijk extreem geschikt voor je vrijmibo of een bijeenkomst waarna er nog naar huis gereden moet worden. Wil je toch graag een gemixte bestelling doen mét en zonder alcohol? Dit is uiteraard geen probleem. Wij bezorgen alle cocktails in Rotterdam, wat je wensen ook zijn!

Binnen no-time jouw bestelde cocktails in Rotterdam ontvangen?

Wellicht is het niet altijd haalbaar voor je om zelf de lekkerste cocktails te mixen en te shaken. Wij begrijpen dat! Ook al is het misschien iets wat je graag doet en goed kunt, wij ontnemen je graag het werk door bij jou thuis onze kant-en-klare cocktails te bezorgen! Hiermee bespaar je een hoop tijd en kun je enkel nog genieten van het gemak dat wij je te bieden hebben. Wij bezorgen onze cocktails in Rotterdam op de tijd die jij prefereert en zorgen ervoor dat alles zeer netjes afgeleverd wordt. Ben je al bekend met ons ruime assortiment aan kant en klare cocktails? We weten als geen ander dat smaken verschillen en bieden daarom veel diverse smaakcombinaties aan. Zo kan iedereen altijd van een cocktail naar wens genieten! Heb je speciale wensen, mag het misschien een cadeau zijn? Niets is te gek!

Wacht niet langer en bestel jouw favoriete cocktail nu!

Ben je er helemaal uit en kun je niet wachten om jouw cocktailmenu aan je vrienden te presenteren? Dan kun je nu de lekkerste cocktails van Rotterdam gaan bestellen in onze webshop. Door eenvoudig jouw favorieten uit ons assortiment te selecteren maak je jouw smaakvolle lijst compleet. Het voordeel van onze cocktails? Je kunt ze nog 7 dagen in de koelkast bewaren! Zo komt het niet op een dag aan en kan je op je gemak bestellen wanneer het jou uitkomt. Grijp nu je kans om de beste cocktails in te slaan!

Menu